İnstagram son görülme kapatma İnstagram son görülme açma İnstagram son görülme açık bulunduğu durumda görünmüyor İnstagram son görülme görme İnstagram son görülme sabitleme İnstagram son görülme hilesi İnstagram son görülme nereden bakılır - E-takipci.com Instagram Takipci Satin Al

İnstagram Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

İnstagram Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

İnstagram Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

Instagram’da son görülme gözükmüyor şeklinde yorum yapan bireylerin adedi son vakitlerde bir hayli artmaktadır. Bilindiği üzere İnstagram üstünde yer alan DM (Doğrudan Mesaj) kısmı, insanların İnstagram üstünden mesajlaşmasına imkan tanımaktadır. İnstagram üstünden birbirleri ile mesajlaşan şahıslar, son görülme özelliği ile beraber karşısındaki bireyin İnstagram mesaj servisine en son ne vakit girdiğini görmektedir. Bu özellik, çoğu insanın rahatsız olmasına namacıyla olabilmektedir.

Birçok insanın rahatsız bulunduğu son görülme özelliği çeşitli yöntemlerin uygulanması ile beraber kapatılabilmektedir. Instagram’da online kapatma olarak da tanınan bu husus, pek çok İnstagramkullanıcısı doğrulusunda merak hususu olmaktadır. İnstagram mesajlaşma evresinde tespit edilen son görülme özelliğinin nasıl kapatıldığına dair ayrıntılı bir şekilde bilgi vermeden evvelce İnstagram son görülmenin ne bulunduğuna dair bir açıklama yapılması gerekmektedir.

İnstagram Son Görülme Nedir?

Bilindiği üzere birtakım mesajlaşma uygulamaları, bireylerin uygulamaya en son ne vakit girdiğini belirten bir özelliğe sahiptir. Bu özellik yardımıyla bir bireyin uygulamaya en son vakit girdiği anlaşılabilmektedir. Bu özellik instagram'da da bulunuyor olup İnstagram mesajlaşma evresinde bireylerin mesajlaşma sistemine ne vakit girdiği bildirilmektedir. Bu özellik ile beraber çoğu şahıs, mesajlaştıkları bireylerin mesajlaşma sistemine ne vakit girdiğini İnstagram son görülme bakma özelliği ile beraber denetim edebilmektedir. Birçok şahıs doğrulusunda beğenilmeyen bu özellik pasif duruma getirilmek istenmektedir. Peki İnstagram son görülme takip bağlamında bireylerin İnstagram mesajlaşma uygulamalarına ne vakit girdiğini kimler görmektedir?

İnstagram Son Görülme Bilgisini Kimler Görür?

Son görülme özelliği, direkt olarak mesaj gönderilen ve instagramda takip edilen şahıslar doğrulusunda görülmektedir. Bu bağlamda son görülme bilgi kapasitesinin instagram'da tespit edilen herkes doğrulusunda görülmediğini ifade etmek gerekmektedir. Bu özellik bağlamda mesajlaşılan bireylerin İnstagram son görülme takip bağlamında mesajlaşma sistemine ne vakit girdiği öğrenilebilmektedir. Peki bu özelliği kapamak amacıyla yapılması gerekli olanlar nelerdir? Çeşitli yöntemler kapsamında kısa sürede ve süratli bir şekilde özelliği kapamak imkanlı mıdır?

İnstagram Son Görülme Kapatılması

Instagram’da online kapatma olarak da tanınan son görülme kapatma, çoğu insan doğrulusunda merak edilen hususlardan bir tanesidir. Birçok şahıs, İnstagram DM evresinden takipçileri ile mesajlaşmakta ancak son görülme özelliğinden dolayı mesajlaşma sistemine ne vakit girildiğine dair bulguların karşı tarafa gittiğini bilmektedir. Bu hususta çeşitli sorun yaşayanlar şahıslar, İnstagram son görülme takip edilmesini istemediği amacıyla özelliği kapamak istemektedir.

Kişinin en son ne vakit aktif bulunduğunu gösteren özellik, gerçekte birtakım mesajlaşma uygulamalarında da kullanılmaktadır. Bu özelliğin bulunduğu uygulamalar, insanların diledikleri vakit son görülmeyi kapatabilmesini imkanlı duruma getiren sisteme sahiptir. Çünkü pek çok insanın bu özelliği kullanmak istemediği tanınan bir gerçektir. Bu bağlamda İnstagram kullanıcılarının bir kısmı, DM evresinde yer alan son görülme özelliğini kapatarak mesajlaşma sistemi ortamında insanlarla sohbet etmektedir. Son görülme özelliğini kapatan bireylerin mesajlaşma sistemine en son ne vakit girdiği görülmediği amacıyla çoğu insan instagram’da son görülme gözükmüyor şeklinde bir şikayette bulunuyordır. Ancak daha evvelce de belirtildiği gibi son görülme özelliğini kapatan bir bireyin mesajlaşma sistemine en son ne vakit girdiği görülmeyecektir. Bu bağlamda sohbet ettiği bireyin son görülmesine dair bilgiye ulaşamayan şahıs, karşısındaki bireyin son görülme özelliğini kapattığını anlayabilmektedir.

İnstagram doğrulusunda insanlara yayılan son görülme özelliği kapatma, gerektiğince kolay prosedürlerden oluşmaktadır. Belirlenen yöntemler üstünden şahıslar instagram’da online kapatma gerçekleştirerek sisteme en son ne vakit girdiğini insanların görmesini engelleyebilmektedir. Peki İnstagram son görülme kapamak amacıyla yapılması gerekli olanlar nelerdir? Bu özelliğin en kısa sürede kapatılabilmesi amacıyla uygulanması gereken prosedür basamakları ile alakalı neler söylenebilir?

İnstagram Son Görülme Kapatmak amacıyla Neler Yapılmalı?

Birçok insan doğrulusunda merak edilen İnstagram online kapatma ya da son görülme özelliğinin bilgisayardan kapatılması amacıyla uygulanması gereken adımlar genel hatları ile şu şekilde sıralanabilmektedir:

Tarayıcınız üstünden instagrama giriş yapın.
“Hareketler Durumunu Göster” kutucuğunda yer alan işareti kaldırın.
Yukarıdaki adımların sırası ile uygulanması ardından son görülme özelliği kapatılmış olacaktır. Bu sayede, İnstagram DM üstünden mesajlaşıldığı vakit sisteme en son ne vakit girildiğinin bilgi kapasitesi karşı tarafa gitmeyecektir. İnstagramonline kapatma prosedürinin mobil uygulamalardan gerçekleştirilmesi amacıyla şu adımların sırayla uygulanması gerekmektedir:

Sağ altta yer alan “Profil” simgesine dokunun.
Aşağı kaydırarak “Hareket Durumunu Göster” butonuna tıklayarak tik işaretinin kaldırılmasını sağlayın.
Mobil uygulamalar üstünden yukarıdaki prosedürlerin sırası ile uygulanması ardından İnstagram online kapatma sağlanmış olacaktır. Instagramdaki son görülmesinin kapatılması, mesajlaşılan bireylerin DM’ye en son ne vakit girildiğinin bilgi kapasitesine ulaşamaması manasına gelmektedir. Özelliği kullanmak istemeyen şahıslar, yukarıdaki adımları uygulayarak kısa sürede özelliğin kapatılmasını sağlayacaktır. Son görülme özelliğini kapatan şahıslar, istedikleri vakit instagram’da son görülme açma prosedürlerini uygulayarak özelliğin aktif duruma gelmesini saplayabilmektedir. Son görülme açılması amacıyla kapatma prosedürlerinin uygulanması ve “Hareket Durumunu Göster” kısmının aktif duruma getirilmesi gerekmektedir.

İçindekiler:

İnstagram son görülme kapatma
İnstagram son görülme açma
İnstagram son görülme açık bulunduğu durumda görünmüyor
İnstagram son görülme görme
İnstagram son görülme sabitleme
İnstagram son görülme hilesi
İnstagram son görülme nereden bakılır

3 Dakika Önce